Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GKS METKOVIĆ

Održan tradicionalni božićno-novogodišnji koncert Gradske glazbe Metković

Objavljeno prije

Večeras je u sklopu programa Prosinačkih svečanosti u Gradskom kulturnom središtu održan tradicionalni božićno-novogodišnji koncert Gradske glazbe Metković.

Kao gosti su nastupili VIS Viatores. Donosimo fotogaleriju i video zapise s koncerta:

Vis Viatores kao gosti na koncertu Gradske glazbe Metković

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 21 décembre 2019

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije