Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

GALERIJA GKS-a METKOVIĆ

Održan koncert klasične glazbe Nataše Antoniazzo i Mia Elezović

Objavljeno prije

Foto: Ana Vučković

Metkovsko ljeto donijelo nam je još jedan koncert, ovog puta u Galeriji GKS-a Metković koncert klasične glazbe su održale mezzosopranistica Nataša Antoniazzo i Mia Elezović na glasoviru.

Organizator koncerta je Ustanova za kulturu i sport uz potporu Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metkovića, a posjetitelji su mogli čuti izvedbe djela hrvatskih skladatelja Ivana Langa, Božidara Širola, Božidara Kunca, Ive Lhotke Kalinskoga, Borisa Paandopula, Ivana Brkanovića, Davora Bobića i Jakova Gotovca.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

MEĐUNARODNI UMJETNIČKI PROJEKT 'SAN'

Sand Art Neretva Festivala u narednim danima na Ušću Neretve

Objavljeno prije

Međunarodni umjetnički projekt SAN – Sand Art Neretva Festivala, održati će se na području Ušća Neretve u razdoblju od 17. do 23. rujna 2021. godine.

SAN Festival je projekt koji se održava u organizaciji osječke udruge SLAMA – udruge za poticanje umjetničke svijesti u društvu, u suradnji s opuzenskom udrugom St. Valerio (koja stoji iza njihovog najpoznatijeg projekta Zen-Opuzen Festivala).

Također, SAN Festival već prvu godinu svoga postojanja, dobija podršku Ministarstva kulture i medija, TZ grada Ploče i grada Opuzena, Grada Opuzena i Dubrovačko-neretvanske županije, a okuplja umjetnike koji će u tjedan dana stvaranja kreirati program i sadržaj za djecu, mlade i sve zainteresirane.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Tom prigodom, organizirat će se likovne radionice kreiranja prostranih crteža na pijesku, te interatktivne kreativne radionice plesa, plesnog pokreta i fotografije (“photopainting”).

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije