Ostanimo u kontaktu

OGŠ METKOVIĆ

Održan koncert / javni sat učenika klarineta i glasovira

Objavljeno prije

U utorak, 15. svibnja održan je koncert / javni sat učenika klarineta i glasovira OGŠ Metković u galeriji GKS-a.

Nastupili su učenici: Kristina Jerković, Josipa Ivanković, Nika Pažin, Rita Gnječ, Jakov Petrov, Lana Juras, Anja Žderić, Dominik Blaž Bakalar, Josip Ostojić, Lana Bajo, Filipa Krajina, Mateo Obrvan, Frane Vugdelija, Lucijan Ćelić, Stipe Šutalo, Nela Bulum, Roko Volarević, Lucija Martinović, Lidia Leticia Marin, Laura Ćulum i Tonći Zvonić.

Učenike su pripremali Marija Berljak i Romeo Herceg.

 

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije