Ostanimo u kontaktu

METKOVSKO LJETO

Najljepše klapske pjesme u Gradskom parku uz klapu Šufit

Objavljeno prije

Sinoć nam je klapa Šufit u Gradskom parku podarila najljepše klapske pjesme. U mješavini tradicionalnih, popularnih i vlastitih pjesama svatko je mogao pronaći nešto za sebe, a mnogobrojna publika u parku je glasnim pljeskom i zajedničkim pjevanjem nagrađivala klapu Šufit tijekom svake pjesme.

Tako su između ostalih, članovi klape izveli pjesme Ju te san se zaljubija, Ne diraj moju ljubav, Ta divna splitska noć, Dvi riči, In vino veritas, Vilo moja, Ružo moja crvena, ali i pjesme Kad mi dođeš ti i Moj lipi anđele kojima smo se prisjetili Olivera.

Donosimo vam video zapise i galeriju kako bi vam prenijeli dio atmosfere iz Gradskog parka.

Klapa Šufit pjeva Olivera – Kad mi dođeš ti

Publiée par Metkovic NEWS sur Mardi 30 juillet 2019

Klapa Šufit u Gradskom parku – Ju te san se zajubija

Publiée par Metkovic NEWS sur Mardi 30 juillet 2019

22. DALMATINSKA ŠANSONA U ŠIBENIKU

Branko Medak osvojio drugu nagradu publike s pjesmom ‘Za koga si šila dotu’

Objavljeno prije

Na Večeri novih skladbi 22. Dalmatinske šansone na pozornici ispred šibenske Gradske vijećnice u subotu su nastupila 23 izvođača.

Večer su otvorile Singrlice, Marko Pecotić Peco i Lille, a između ostalih nastupili su i Branimir Bubica & Klapa Sebenico, mlada Mia Negovetić, Nina Kraljić, Neno Belan, Četiri tenora…

Nakon svih nastupa iščekivalo se proglašenje pobjednika i podjela Šansonjera, a Klapa Contra pobijedila je prema ocjeni žirija s pjesmom ‘Serenada Kalelargi’, dok je autorica teksta Olga Palinkaš osvojila nagradu za najbolji tekst.

Četiri tenora s pjesmom ‘Brod bez imena’ najbolji su prema ocjeni publike, a za najbolje kantautorsko djelo nagrađen je Neno Belan za pjesmu ‘Lito umire’.

Najizvođenija šansona 2018. je ‘Daleko’ Nikoline Tomljanović, dok je najbolji debitant Božidarka Matija Čerina koja je izvela pjesmu ‘Odolijevam’.

Nagradu za najbolji interpretaciju dobio je Duje Stanišić, a za najbolji aranžman Olja Dešić, Mia Negovetić, M. Basara za pjesmu ‘Vrijeme je’ koju je pjevala mlada Mia Negovetić.

Branimir Bubica i klapa Sebenico dobili su treću nagradu publike za pjesmu ‘ Moja prava ljubavi’, dok je drugu nagradu publike dobio Branko Medak za ‘Za koga si šila dotu’. Prema ocjeni žirija drugu nagradu dobili su Elis Lovrić i klapa Brnistra za pjesmu ‘Od kad te poznon’, a treću Bang Bang za pjesmu ‘Pismo’.

Izvor i foto: šibenik.in

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije