Ostanimo u kontaktu
HDZ BANNER

11 GODINA POSTOJANJA

Koncert učenika OGŠ Metković povodom Dana škole

Objavljeno prije

Danas, 5. lipnja u galeriji GKS-a održan je koncert povodom Dana škole OGŠ Metković.

11. rođendan škole je obilježen dodjelom priznanja i zahvalnica učenicima koji su tijekom ove školske godine najuspješnije predstavljali svoju školu na regionalnim, državnim, ali i međunarodnim natjecanjima poput Dalekih akorda.

Na koncertu su nastupili Jelena Lazarević, Ljubica Ćelić, Ivan Volarević, Jakov Šiljeg, Marta Markota, Mia Šiljeg, Gabriel Vladimir, Luka Toni Batinović, Brigita Rakić, Ana Sušak, Rafael Markota, Maja Dragobratović, Ivano Dragobratović, Marko Matić, Tonći Zvonić, Kristina Jerković, Matija Glučina, Ante Juračić, Ana Kiridžija, kvintet gitara u sastavu: Petar Bubalo, Mihael Dodig, Maja Dragobratović, Luna Medak, Petra Talajić i Dječji zbor OGŠ Metković.

Program su pripremili nastavnici: Karmen Stojić, Slađana Knežević, Romeo Herceg, Matea Jurilj, Ivica Maslać, Mirko Violić, Željko Mandarić, Robert Sivrić, Mihaela Pavlović, Marija Berljak, Erna Čizmić Rebić, Javorko Popović i Dragan Gutić.

Čestitamo OGŠ Metković njihov dan, a u galeriji pogledajte kako je izgledalo obilježavanje Dana škole:

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije