Ostanimo u kontaktu

OGŠ METKOVIĆ

Koncert komorne glazbe u galeriji GKS-a

Objavljeno prije

U četvrtak je u galeriji GKS-a održan još jedan koncert OGŠ Metković. Ovaj put mladi glazbenici su nam priredili Koncert komorne glazbe. Tako su se predstavili s točkama koje su napisane ili aranžirane za glasovir četveroručno, dueti truba – glasovir i flauta – glasovir.

Na kraju koncerta profesorica Mihaela Pavlović se zahvalila publici te istakla kako je glazbena škola svojim rastom podigla kriterije, ali i povećala broj koncerata. Ovakav koncert glazbena škola je priredila prvi put. On je stepenica više u stasavanju ovih mladih glazbenika. Istakla je kako ovo nije zadnji koncert u ovoj školskoj godini i najavila Koncert završnih razreda puhačkog odjela koji će se izvesti 12. lipnja u GKS-u.

Koncert komorne glazbe mentorirali su profesori: Karmen Stojić, Slađana Knezević, Matea Jurilj, Javorko Popović, Davor Markota i Mihaela Pavlović.

ZBOR MLADIH ŽUPE SV. ILIJE I GOSTI

Održan koncert suvremene duhovne glazbe ‘Tu sam da te slavim’

Objavljeno prije

Večeras je u predivnom ambijentu na šetalištu na Unki, na splavu pored Veslačkog kluba ‘Neretvanski gusar’ održan koncert suvremene duhovne glazbe ‘Tu sam da te slavim’. Koncert slavljenja su održali članovi Zbora mladih župe sv. Ilije, Metković i gosti.

Kroz sat i pol vremena prisutni su mogli čuti mnoge popularne skladbe poput: ‘Tu sam da te slavim’, ‘Hallelujah’ i ‘Ti si predivan Bog’, a kroz galeriju i videozapise prenosimo vam djelić atmosfere s večerašnjeg prekrasnog koncerta:

Zbor mladih župe sv. Ilije i gosti – Koncert suvremene duhovne glazbe

Publiée par Metkovic NEWS sur Mercredi 21 août 2019

Zbor mladih župe sv. Ilije i gosti – Koncert suvremene duhovne glazbe

Publiée par Metkovic NEWS sur Mercredi 21 août 2019

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije