Ostanimo u kontaktu

OGŠ METKOVIĆ

Koncert komorne glazbe u galeriji GKS-a

Objavljeno prije

U četvrtak je u galeriji GKS-a održan još jedan koncert OGŠ Metković. Ovaj put mladi glazbenici su nam priredili Koncert komorne glazbe. Tako su se predstavili s točkama koje su napisane ili aranžirane za glasovir četveroručno, dueti truba – glasovir i flauta – glasovir.

Na kraju koncerta profesorica Mihaela Pavlović se zahvalila publici te istakla kako je glazbena škola svojim rastom podigla kriterije, ali i povećala broj koncerata. Ovakav koncert glazbena škola je priredila prvi put. On je stepenica više u stasavanju ovih mladih glazbenika. Istakla je kako ovo nije zadnji koncert u ovoj školskoj godini i najavila Koncert završnih razreda puhačkog odjela koji će se izvesti 12. lipnja u GKS-u.

Koncert komorne glazbe mentorirali su profesori: Karmen Stojić, Slađana Knezević, Matea Jurilj, Javorko Popović, Davor Markota i Mihaela Pavlović.

KANCONE, EVERGREENI I OPERNE ARIJE

4 tenora oduševili publiku u Gradskom parku, koncertom kojim je službeno otvoreno ‘Metkovsko ljeto’

Objavljeno prije

Foto: Tomislav Tomić / Metković NEWS

Poznati po izvođenju najljepših kancona, evergreena i opernih arija u svom prepoznatljivom stilu sa zabavnim najavama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, 4 tenora su pripremila glazbeni spektakl za službeno otvaranje Metkovskog ljeta.

Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak priredili su predivan koncert u metkovskom Gradskom parku i oduševili publiku bezvremenskim pjesmama i savršenim izvedbama!

Atmosferu s koncerta pogledajte u videima i galeriji koje smo vam pripremili:

4 tenora u Gradskom parkuĐani Stipaničev – Zvona moga grada (Vice Vukov)

Publiée par Metkovic NEWS sur Dimanche 23 juin 2019

4 tenora u Gradskom parku

Publiée par Metkovic NEWS sur Dimanche 23 juin 2019

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije