Ostanimo u kontaktu

OGŠ METKOVIĆ

Koncert komorne glazbe u galeriji GKS-a

Objavljeno prije

U četvrtak je u galeriji GKS-a održan još jedan koncert OGŠ Metković. Ovaj put mladi glazbenici su nam priredili Koncert komorne glazbe. Tako su se predstavili s točkama koje su napisane ili aranžirane za glasovir četveroručno, dueti truba – glasovir i flauta – glasovir.

Na kraju koncerta profesorica Mihaela Pavlović se zahvalila publici te istakla kako je glazbena škola svojim rastom podigla kriterije, ali i povećala broj koncerata. Ovakav koncert glazbena škola je priredila prvi put. On je stepenica više u stasavanju ovih mladih glazbenika. Istakla je kako ovo nije zadnji koncert u ovoj školskoj godini i najavila Koncert završnih razreda puhačkog odjela koji će se izvesti 12. lipnja u GKS-u.

Koncert komorne glazbe mentorirali su profesori: Karmen Stojić, Slađana Knezević, Matea Jurilj, Javorko Popović, Davor Markota i Mihaela Pavlović.

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije