Ostanimo u kontaktu

GRADSKO KULTURNO SREDIŠTE

Klapa ‘Metkovke’ predstavila spot za pjesmu ‘Za nju’ kojom će se predstaviti na Melodijama hrvatskog juga

Objavljeno prije

Klapa Metkovke održala je večeras u galeriji GKS-a promociju spota za pjesmu Za nju (Ivo i Fani Nuić – Ivo Nuić – Ivica Kaleb i Jašar Murtezani) koju će izvesti 9. kolovoza 2019. na festivalu Melodije hrvatskog juga Opuzen 2019. 

Spot je sniman u Milni na Braču odakle je Fani Nuić pa je spot posveta njenom kraju. Za snimanje spota bio je zadužen Marin Veraja, dok je redateljski dio posla obavila Aleksandra Lukić Skelić.

Promocija se nastavila uz domjenak i ugodno druženje.

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije