MJESEC HRVATSKE KNJIGE

Ivana Plechinger u Gradskoj knjižnici predstavila svoj književni prvijenac ‘Ono što ostaje, uvijek ljubav je’

Objavljeno 20. listopada 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Kultura, Metković, News.

Ivana Plechinger - Ono što ostaje uvijek ljubav je (6)

Galerija

Jučer, u Gradskoj knjižnici Metković u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, Ivana Plechinger je predstavila svoju knjigu Ono što ostaje, uvijek ljubav je.

Knjiga je prvijenac poznate pjevačice, skladateljice, te televizijske i radijske voditeljice u kojem iznosi kako je proživjela teške životne trenutke i traume i svojevrstan je vodič prema boljem i sretnijem životu, punom zahvalnosti i ljubavi.

Ivana Plechinger je govorom o svom životu i porukama u knjizi oduševila posjetitelje, a kaže da je počela pisati kako bi samoj sebi pomogla nakon iznenadnog gubitka oca.

– Pisati sam zapravo počela nakon što sam vrlo teško proživljavala to što je moj tata vrlo traumatično otišao sa ovog svijeta, da pomognem samoj sebi, jer mi je stalno dolazilo piši, bit će ti lakše. I tako je iz puno moje tuge nastalo dosta radosti i na to sam ponosna – kazala je Plechinger.

Posjetitelji su njenu pozitivnu energiju nagradili pljeskom, a Ivana Plechinger je zainteresiranima na kraju duženja knjige i potpisala.

Marija Jeramaz

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari