Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Gradska glazba Metković održala tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert

Objavljeno prije

Božićno-novogodišnji koncert gradske glazbe Metković 26

U Gradskom kulturnom središtu sinoć je održan svečani tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert Gradske glazbe Metković.

Posjetitelji koji su se, unatoč kiši, okupili u kazališnoj dvorani, uživali su u klasičnoj, popularnoj i vjerskoj blagdanskoj glazbi koju je orkestar izvodio pod ravnanjem dirigentice Mihaele Pavlović.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Program je vodila Romana Gabrić, a uvodnu prigodnu riječ održao je predsjednik Gradske glazbe Pavo Jerković koji je Anti Volareviću uručio i priznanje za dugogodišnje sudjelovanje u radu Gradske glazbe Metković.

Kao gosti pred metkovskom publikom nastupala je klapa i mandolinski orkestar iz Okruka kod Trogira te solistica Marijana Curić.

Dirigentica Pavlović istaknula je da je samo održavanje koncerta veliki uspjeh za Gradsku glazbu ove godine, budući da je se velik broj članova iznenada, pa i na sami dan koncerta razbolio te nije mogao nastupati. Kako bi se kazalo – da nije rekla, ne bismo ni primjetili – jer je publika bila oduševljena koncertom s kojom su na kraju zasvirali i zapjevali Narodi nam se kralj nebeski.

U vrijeme koncerta posjetitelji su mogli donacijama pomoći Gradsku glazbu Metković, a dio ugođaja donosimo u fotogaleriji.

Marija Jeramaz

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije