Ostanimo u kontaktu

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Gradska glazba Metković održala tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert

Objavljeno prije

Božićno-novogodišnji koncert gradske glazbe Metković 26

U Gradskom kulturnom središtu sinoć je održan svečani tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert Gradske glazbe Metković.

Posjetitelji koji su se, unatoč kiši, okupili u kazališnoj dvorani, uživali su u klasičnoj, popularnoj i vjerskoj blagdanskoj glazbi koju je orkestar izvodio pod ravnanjem dirigentice Mihaele Pavlović.

Program je vodila Romana Gabrić, a uvodnu prigodnu riječ održao je predsjednik Gradske glazbe Pavo Jerković koji je Anti Volareviću uručio i priznanje za dugogodišnje sudjelovanje u radu Gradske glazbe Metković.

Kao gosti pred metkovskom publikom nastupala je klapa i mandolinski orkestar iz Okruka kod Trogira te solistica Marijana Curić.

Dirigentica Pavlović istaknula je da je samo održavanje koncerta veliki uspjeh za Gradsku glazbu ove godine, budući da je se velik broj članova iznenada, pa i na sami dan koncerta razbolio te nije mogao nastupati. Kako bi se kazalo – da nije rekla, ne bismo ni primjetili – jer je publika bila oduševljena koncertom s kojom su na kraju zasvirali i zapjevali Narodi nam se kralj nebeski.

U vrijeme koncerta posjetitelji su mogli donacijama pomoći Gradsku glazbu Metković, a dio ugođaja donosimo u fotogaleriji.

Marija Jeramaz

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije