PROSINAČKE SVEČANOSTI

Gradska glazba Metković održala tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert

Objavljeno 29. prosinca 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Kultura, Metković, News.

Božićno-novogodišnji koncert gradske glazbe Metković 26

Galerija

U Gradskom kulturnom središtu sinoć je održan svečani tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert Gradske glazbe Metković.

Posjetitelji koji su se, unatoč kiši, okupili u kazališnoj dvorani, uživali su u klasičnoj, popularnoj i vjerskoj blagdanskoj glazbi koju je orkestar izvodio pod ravnanjem dirigentice Mihaele Pavlović.

Program je vodila Romana Gabrić, a uvodnu prigodnu riječ održao je predsjednik Gradske glazbe Pavo Jerković koji je Anti Volareviću uručio i priznanje za dugogodišnje sudjelovanje u radu Gradske glazbe Metković.

Kao gosti pred metkovskom publikom nastupala je klapa i mandolinski orkestar iz Okruka kod Trogira te solistica Marijana Curić.

Dirigentica Pavlović istaknula je da je samo održavanje koncerta veliki uspjeh za Gradsku glazbu ove godine, budući da je se velik broj članova iznenada, pa i na sami dan koncerta razbolio te nije mogao nastupati. Kako bi se kazalo – da nije rekla, ne bismo ni primjetili – jer je publika bila oduševljena koncertom s kojom su na kraju zasvirali i zapjevali Narodi nam se kralj nebeski.

U vrijeme koncerta posjetitelji su mogli donacijama pomoći Gradsku glazbu Metković, a dio ugođaja donosimo u fotogaleriji.

Marija Jeramaz

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari