Ostanimo u kontaktu

METKOVSKO LJETO

Gradska glazba Metković održala koncert na Trgu kralja Tomislava

Objavljeno prije

U subotu, 29. lipnja Gradska glazba Metković održala je koncert na Trgu kralja Tomislava ispred hotela Narona.

Repertoar se sastojao od skladbi poput Nima Splita do Splita, Adio bela, Georgia on My Mind, Dalmatinski lero i Barka mala.

Također smo tijekom programa čuli i o povijesti orkestra, o značajnim putovanjima, ali su nam publici predstavljene i dvije nove članice orkestra Lea Dominiković i Ana Šiljeg. Orkestrom ravna prof. Damir Karačić.

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije