Ostanimo u kontaktu

PRIRODOSLOVNI MUZEJ METKOVIĆ

Fotografski natječaj o doživljaju Neretve ‘Krajolici II 2017.’

Objavljeno prije

Foto: Prirodoslovni muzej Metković

Foto: Prirodoslovni muzej Metković / Prošlogodišnji pobjednički rad Luke Popovića

Ako temu shvatite doslovno, poslat ćete nam prekrasne pejzaže doline. Možete je shvatiti i metaforički, a tada će te kroz lica i vrijedne ruke ili predmete ispričati fotografijom svoj doživljaj Neretve. Fotografski ćete propitivati ambijent nasljeđa i svega onog što čini identitet ove doline.

Fotografije nam dostavite u Prirodoslovni muzej Metković do 3. 11. 2017.

Cilj natječaja je prikazati bogatstvo kulturne raznolikosti kroz fotografske portrete ljudi, folklor, krajolike i ljudsku intervenciju u krajolik.
Izabrane fotografije bit će izložene u prostorijama Prirodoslovnog muzeja Metković.

Kategorije:
• ljudi
• priroda i arhitektura
• folklor i narodni običaji.

Uz svaku fotografiju dodati sljedeće informacije:
• naslov rada
• grad/mjesto
• fotografija snimljena
• kratak opis o značaju fotografije, kako je nastala
• zanimljivost.

Odabir i nagrađivanje fotografija
Žiri sastavljen od 4 člana (2 profesionalna fotografa i dva organizatora izložbe) odabrat će maksimalno 20 fotografija koje će biti izložene na izložbi. Odabir triju najboljih fotografija vršit će sami posljetitelji izložbe glasovanjem putem anketnih listića. Fotografije će biti prikazane i na Facebook profilu Prirodoslovnog muzeja Metković gdje će se tijekom završna tri dana također provoditi glasovanje.

Napomena – Sve fotografije trebaju biti visoke razlučivosti!

Sudjelovanjem u natjecanju dajete pravo PMM da koristi primljenu fotografiju u marketinške svrhe. Kod svakog objavljivanja, PMM se obavezuje uz fotografiju istaknuti ime njenog autora.

Prirodoslovni muzej Metković

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije