PREDSTAVA ZA 'LEPTIRIĆE'

‘Crnostrig u eteru’ opet oduševio publiku

Objavljeno 14. prosinca 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Kultura, Metković, News.

Crnostrig u eteru, Leptirići 6

Galerija

U sklopu Prosinačkih svečanosti sinoć je u Gradskom kulturnom središtu održana predstava Crnostrig u eteru u izvedbi Amaterskog kazališta Opuzen, a sav prihod od ulaznica bit će uplaćen na račun Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići.

Crnostrig u eteru je tragi-komična drama neretvanskog pisca Hrvoje Barbira Barbe u kojoj razočarani branitelj Roso Grgo – Crnostrig, upada u prostorije lokalnog radija i zavlada cjelokupnim medijskim prostorom svoje općine… Tema predstave je odnos društva prema dragovoljcima iz Domovinskog rata, a premijerno je na Hrvatskom radiju bila izvedena 2007.

U predstavi u Metkoviću glumili su Vinko Liska Vuković, Suzana Mušan, Marijo Jurković, Ivana Talajić, Hrvoje Barbir Barba, Silvia Padovan, Maja Juračić i Lara Glamuzina koji su izvrsnom izvedbom nasmijali i duboko dirnuli publiku.

Osim prihodima od ulazinca, Leptirićima se moglo donirati i kupnjom ručno izrađenih blagdanskih čestitki koje su dio projekta Čestitajmo kao nekad. Kupiti ih možete svakog dana u prostorijama Udruge Leptirići, narudžbom na telefon 020/690-321 ili na mail Udruge: [email protected], a više informacija o njima možete pročitati ovdje.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari