Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GRADSKO KULTURNO SREDIŠTE METKOVIĆ

Alberto Frka i Jakša Zlatar u četvrtak u Gradskom kulturnom središtu

Objavljeno prije

Alberto Frka i Jakša Zlatar

U sklopu ciklusa Hrvatske glazbene scene mladih, u galeriji Gradskog kulturnog središta, u četvrtak, 26. rujna u 19 sati, klavirski duo Alberta Frka i Jakše Zlatara održat će koncert.

Program:

Franz Schubert:

Fantazija u f-molu za klavir

Claude Debussy:

Petite Suite

  1. En Bateau (Na brodu)
  2. Cortege (Svečana povorka)
  3. Menuet
  4. Ballet

Sergej Rahmanjinov:

Six pieces Op. 11

  1. Barcarolle
  2. Scherzo
  3. Theme Russe
  4. Slava

Ulaz je slobodan.

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije