Ostanimo u kontaktu

GLAZBENA SCENA MLADIH

Alberto Frka i Jakša zlatar održali koncert u Gradskom kulturnom središtu

Objavljeno prije

Foto: metkovic.hr

Foto: metkovic.hr

Kao gosti ciklusa koncerata Glazbene scene mladih sinoć su u Galeriji GKS-a Metković nastupili renomirani pijanisti Alberto Frka i Jakša Zlatar, koji su se metkovskoj publici predstavili kao klavirski duo.

Goste je publici predstavio ravnatelj Ustanove za kulturu i sport Milan Kapović, rekavši da će ove sezone u Metkoviću iz ciklusa koncerata HGSM-a biti dva koncerta, a moguć je i treći. Prof. Jakša Zlatar je rekao da nema baš puno kompozicija pisanih za klavirska dua te da su oni odabrali Schubertovu Fantaziju u f-molu, Debussyjevu Petite Suite te Rahmanjinovljev Six pieces Op. 11, iz kojega su izveli četiri od šest stavaka.

Koncert je bio dobro posjećen pa je publika na kraju pljeskom izmamila dodatak u vidu jednoga stavka iz Dvořákovih Slavenskih plesova.

preneseno s metkovic.hr 

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije