Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GLAZBENA SCENA MLADIH

Alberto Frka i Jakša zlatar održali koncert u Gradskom kulturnom središtu

Objavljeno prije

Foto: metkovic.hr

Foto: metkovic.hr

Kao gosti ciklusa koncerata Glazbene scene mladih sinoć su u Galeriji GKS-a Metković nastupili renomirani pijanisti Alberto Frka i Jakša Zlatar, koji su se metkovskoj publici predstavili kao klavirski duo.

Goste je publici predstavio ravnatelj Ustanove za kulturu i sport Milan Kapović, rekavši da će ove sezone u Metkoviću iz ciklusa koncerata HGSM-a biti dva koncerta, a moguć je i treći. Prof. Jakša Zlatar je rekao da nema baš puno kompozicija pisanih za klavirska dua te da su oni odabrali Schubertovu Fantaziju u f-molu, Debussyjevu Petite Suite te Rahmanjinovljev Six pieces Op. 11, iz kojega su izveli četiri od šest stavaka.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Koncert je bio dobro posjećen pa je publika na kraju pljeskom izmamila dodatak u vidu jednoga stavka iz Dvořákovih Slavenskih plesova.

preneseno s metkovic.hr 

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije