Ostanimo u kontaktu
HDZ BANNER

OTVORENJE IZLOŽBE

Akademski slikar Anton Cetín darovao Ogranku Matice hrvatske u Metkoviću 30 slika

Objavljeno prije

Danas je otvorena izložba umjetnika Antona Cetína u galeriji Gradskog kulturnog središta u Metkoviću. Povodom 29. obljetnice obnoviteljske skupštine Ogranka Matice hrvatske u Metkoviću umjetnik je donirao 30 svojih djela Matici.

Mnogobrojnim posjetiteljima izložbe prvi se obratio gosp. Božidar Lovrić, predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Metkoviću, a nešto više o umjetniku nam je rekao gosp. Stjepan Skoko, dekan Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu.

Nakon govora gosp. Skoke, posjetiteljima se obratio i sam umjetnik, a dogradonačelnik Metkovića gosp. Damir Raič potom je službeno proglasio izložbu otvorenom.

Donosimo vam galeriju fotografija s otvorenja izložbe, a izložbu možete pogledati do 12. listopada.

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije