Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

POSJET VUKOVARU

Veterani 4.gbr u Koloni sjećanja

Objavljeno prije

(22)

Udruga veterana IV. gardijske brigade-podružnice za Dubrovačko-neretvansku županiju je povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara 1991., organizirala odlazak u Vukovar za svoje članove, članove obitelji i prijatelje. Zajedno s njima kombijem su putovali i lađari Crnog puta.

Nakon dugog putovanja iz Metkovića u ponedjeljak ujutro stiglo se u Đakovo gdje su ih ugostili prijatelji iz Udruge veterana 122. brigade HV-a s kojima su nedavno organizirali izložbu slika „Đakovo i đakovština u Domovinskom ratu“ u Metkoviću nakon čega su posjetili prelijepu đakovačku katedralu, sudjelovali na svetoj misi i obišli u pratnji vodiča.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U Vukovaru veterani su posjetili Opću bolnicu Vukovar pa potom nastavili prema Memorijalnom groblju. Nakon obilaska Memorijalnoga groblja uputili su se prema Spomen-domu Ovčara i masovnoj grobnici na Ovčari. Cijelim putom vodič  im je bio vukovarski branitelj Hrvoje pripadnik Udruge veterana III. gbr., s kojima njeguju prijateljstvo.

Nakon Vukovara posjetili su Ilok a u povratku su zastali kod Spomen-doma Trpinjska cesta, baš kada je pristigla bajkerska karavana.  Prvi dan zaključili su zajedničkim druženjem sa kolegama iz Udruge veterana 3.gbr. Na dan obilježavanja Sjećanja za žrtvu Vukovara zajedno sa suborcima iz Splita sudjelovali su u velikoj Koloni sjećanja od bolnice do Memorijalnog groblja.

GALA HOME 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije