Ostanimo u kontaktu

DOMOVINSKI RAT

Veterani 4. gardijske brigade obilježili 24. obljetnicu vojno-redarstvene akcije Maslenica

Objavljeno prije

IMGP5705

Brojni veterani 4. gardijske brigade iz cijele Dalmacije, među kojima i članovi podružnice za Dubrovačko-neretvansku županiju pristigli jednim autobusom iz Metkovića, okupili su se danas na Maslenici kako bi obilježili 24. obljetnicu vojno-redarstvene akcije Maslenica. Pridružili su im se i veterani 3. gardijske brigade pristigli s nekoliko autobusa iz Slavonije.

Brojna izaslanstva položila su vijence kod spomen obilježja poginulim pripadnicima 3. gardijske brigade u Kašiću te kod spomenika poginulim pripadnicima 4. gardijske brigade u Islamu Latinskom podno Zelenog hrasta. Nakon polaganja vijenaca uslijedila je Sveta misa za poginule hrvatske branitelje u crkvi Pomoćnice kršćana u Paljuvu koju je predvodio fra Božo Ančić. Zajedničko druženje veterana nastavljeno je potom u Novigradu.

Akcijom Maslenica Hrvatska je postigla glavni cilj, povezivanje cestovnom komunikacijom sjevera i juga, preko pontonskog mosta na Maslenici povezala sjever i jug a neprijatelj je iz predgrađa Zadra odbačen u dubinu.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije