JESTE LI IH VIDJELI?

U posljednjih tjedan dana nestalo 12 osoba, od kojih 10 maloljetnika

Pozivaju se čitatelji da na besplatni broj 0800-8585 jave podatke o svojim najmilijima za kojima tragaju. Prema podacima MUP-a u Hrvatskoj se trenutačno traga za 2523 osobe.

Objavljeno 20. rujna 2013. u kategorijama: Hrvatska, News.

U proteklih tjedan dana nestalo je 12 osoba, od kojih je 10 maloljetnika.

Dražen Balog (16) ima crnu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice. U srijedu, 18. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70 A u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ivana Barušić (14) visoka je 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Ivana se u srijedu, 18. rujna, udaljila s adrese na Cresu u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crne tajice i bijelu majicu.

Edis Begić (25) visok je 173 centimetara. U petak, 13. rujna, udaljio se s adrese u Zagrebu, Jankomir 11 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Nedjeljko Drušković (49) visok je 185 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Nedjeljko se u ponedjeljak, 16. rujna, udaljio s adrese u Splitu u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao bijelu majicu kratkih rukava i plave traperice.

Ivana Đurović (17) visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Ivana se u petak, 13. rujna, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Valentina Cristina Horvat (15) visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Valentina Cristina u subotu, 14. rujna, udaljila se s adrese u Osijeku u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Katica Jelenić (16) visoka je 160 centimetara, ima svijetloplavu kosu i zelene oči. Ima ovalno lice i jače je tjelesne građe. Katica se u subotu, 14. rujna, udaljila s adrese u Perušiću u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala sivu trenirku i ružičastu majicu.

Ljubo Oršuš (17) u utorak, 17. rujna, udaljio se s adrese u Ivancu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Suzana Palm (15) visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj ruci ima ožiljak. Suzana se u srijedu, 18. rujna, udaljila s adrese u Osijeku, Čvrsnička 47 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crveno-ružičaste hlače, bijelu majicu i bijele tenisice s ružičastim crtama.

Marin Prole (19) u ponedjeljak, 16. rujna, udaljio se s adrese u Ivancu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ana Šlehan (15) visoka je 172 centimetra, ima smeđu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe. Ana se u utorak, 17. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Nijemčanska 14 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala gornji dio bijele trenirke, donji dio crne trenirke i bijele tenisice.

Kristina Vorih (14) ima kestenjastu kosu. Kristina se u utorak, 17. rujna, udaljila s adrese na Cresu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice i žutu majicu.

Galerija

Od devet nestalih osoba prošlog tjedna pronađene su tri osobe. Policija još uvijek traga za Miloradom Ignacem, Markom Mladićem, Domagojem Petrovićem, Kristinom Skorupski, Suzanom Šćurić i Rominom Volf. Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari