Ostanimo u kontaktu

Iz Policije

Provalnik u Metkoviću, marihuana i hašiš na graničnim prijelazima

Objavljeno prije

Provalnik u Metkoviću

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković utvrđene su osnove sumnje da je 39-godišnjak počinio tešku krađu. Njega se sumnjiči da je u vremenu od 24. prosinca 2012. do 2. siječnja 2013., iz obiteljske kuće u Ulici Franje Supila u Metkoviću, iskoristivši odsutnost vlasnice, nasilno ušao u unutrašnjost kuće iz koje je otuđio nakit i druge predmete čija se materijalna vrijednost procjenjuje na oko 8 000 kuna.

Protiv 39-godišnjaka  slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Marihuana i hašiš na graničnim prijelazima

Tijekom proteklog vikenda policijski službenici su obavljajući ulaznu i izlaznu graničnu kontrolu na graničnim prijelazima Klek, Mali Prolog i Zaton Doli kod ukupno 11 osoba pronašli i oduzeli manje količine marihuane i hašiša, te ukupno 90 komada tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga. Radi se o 4 državljana Republike Hrvatske te po jednom državljaninu Francuske, SAD-a, Grčke, Švicarske, Albanije, Novog Zelanda i Njemačke koji su prekršajno sankcionirani po odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

PROMETNA NESREĆA

U Ulici A. K. Miošića ozlijeđen motociklist

Objavljeno prije

U Pržinama, u Ulici A. K. Miošića danas iz 16 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali kombi i motocikl.

Ozlijeđeni motociklist je vozilom Hitne prevezen u Dom zdravlja. Na lice mjesta izašle su sve žurne službe, očevid je u tijeku.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije