MÜNCHEN 2014.

Prijavite nastup na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup svojih članova na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2014., najvažnijem sajmu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva u Europi, koji će se održati od 12. do 18. ožujka 2014. godine.

Objavljeno 12. siječnja 2014. u kategorijama: Europa, Gospodarstvo, Hrvatska, News.

medunarodni_obrtnicki_sajam_u_muenchenu-2014

Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u Europi, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, na kojemu su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni uz ostale izlagače iz 44 države, a obiđe ga više od 145.000 posjetitelja.

Hrvatska obrtnička komora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a s 30% troškova standardno uređenog izložbenog prostora.

Izložba Međunarodnog obrtničkog sajma u Münchenu 2014. godine održava se u paviljonima od B0 – B4 sajma IHM te u paviljonima C2 – C3 u cjelini izlaganja koja obuhvaća djelatnosti „OBRT I DIZAJN“, „STANOVANJE I UREĐENJE“, uvijek aktualnu temu „INOVACIJE KAO POKRETAČI RAZVOJA“ i „OBRTNIŠTVO I MALO PODUZETNIŠTVO KAO GENERATOR RAZVOJA“.

Na izložbenom prostoru, uz skupne nastupe zemalja putem obrtničkih i gospodarskih komora, predstavit će se sljedeće branše: obrada metala, proizvodnja strojeva i opreme, obrada drveta, izrada alata, prerada stakla i proizvodnja proizvoda od stakla, prerada plastike i gume, građevinarstvo, obnovljivi izvori energije, elektronika i energetika, umjetnički i tradicijski obrti, ukrasna i uporabna keramika, ručni rad te sva ostala ponuda obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Paralelno sa sajmom Obrtništvo  održava se izložba GARTEN MŰNCHEN 2014., u paviljonu C4 te dijelu paviljona B4, koja će svojom ponudom svakako dodatno pridonijeti atraktivnosti ovogodišnjeg sajma.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-München-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma München, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Hrvatska obrtnička komora će o nastupu hrvatskih obrtnika/poduzetnika informirati i partnersku Obrtničku komoru za München i Gornju Bavarsku, kako bi što veći broj njemačkih poduzetnika, kao i posjetitelja sajma, dobio informaciju o profilu izlagača iz Hrvatske, koji će se predstaviti svojim proizvodima i uslugama na ovogodišnjem sajmu.

Naziv sajma: Međunarodni obrtnički sajam München 2014. (IHM 2014), www.ihm.de

Termin održavanja i radno vrijeme sajma: 12. – 18. 03. 2014.; 09,30 – 18,00 sati

Adresa sajma: Willy-Brandt-Allee 1, D-81829 München; Njemačka

Rezervirana izlagačka površina za hrvatske izlagače: 20 m2, paviljon B1 – B4 sajma IHM

Sufinancirana cijena izlagačkog prostora po principu „ključ u ruke“ za članove HOK-a iznosi 287,00 EUR-a/m2na standardno uređenom izložbenom prostoru sajma IHM.

Puna cijena izlaganja za izlagače koji nisu članovi HOK-a, iznosi 410,00 EUR/m2.

Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2.

ROK PRIJAVE NASTUPA: 29. siječnja 2014. godine ili do popune izložbenog prostora

Za prijavu nastupa na sajmu izlagač treba dostaviti:

1) prijavu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj na štandu
2) podatke o robi i/ili promotivnim materijalima koji se šalje na sajam
3) izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koji je naveo u obrascu „Podaci o robi izlagača“.

Dostava prijavnog materijala: u Hrvatsku obrtničku komoru, Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb ili putem telefaksa: 01/48 46 610.

Za dodatne informacije možete se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650, mobitela: 098/367 996, Dražen Horvat; telefaks: 01/48 46 610 ili putem elektroničke pošte: [email protected] .

U prilogu možete pronaći prijavne materijale za prijavu nastupa na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2014.

Prijava_izlaganja_na_Međunarodnom obrtničkom sajmu u Muenchenu 2014

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari