Za obrtnike

Otvoren natječaj HOK-a i Zabe „Moj motiv 2.0.“

Hrvatska obrtnička komora i Zagrebačka banka objavile su danas javni natječaj za dodjelu donacije „Moj motiv 2.0.“.

Objavljeno 9. travnja 2013. u kategorijama: Gospodarstvo, Hrvatska, News.

moj-motivHrvatska obrtnička komora i Zagrebačka banka objavile su danas javni natječaj za dodjelu donacije „Moj motiv 2.0.“ namijenjen hrvatskim obrtnicima za realizaciju projekata u kojima su uspješno spojeni tradicionalna obrtnička proizvodnja i suvremeni dizajn.

Cilj je natječaja, koji je s velikim uspjehom realiziran prošle godine potaknuti osmišljavanje novih proizvoda temeljenih na originalnosti i inovativnosti te prepoznatljivoj obrtničkoj tehnici, odnosno onih koji u sebi sadrže elemente tradicijskog i obrtničkog umijeća.

Iznos donacije za tri najbolja projektna prijedloga iznose 100.000 kuna za prvonagrađeni,85.000 kuna za drugonagrađeni i 65.000 kuna za trećenagrađeni prijedlog. Također, Komisija će najboljem projektnom prijedlogu po svojem izboru dodijeliti 50.000 kn posebne nagrade, a dobitnik će biti objavljen tek po završetku glasanja na Facebooku, odnosno u trenutku kad budu poznati dobitnici prvih triju donacija.

Projektni prijedlozi mogu biti na temu ”Dom i prostor” (oprema stola, predmeti za kućanstvo i za opremu interijera, oprema okućnice, vrta i eksterijera), ”Odjeća, obuća i nakit”(predmeti od tekstila, vune, kože, krzna, metala, stakla, papira i ostali) i ”Poslovna oprema i darovi” (raznovrsni materijali).

Više detalja o natječaju pročitajte na stranicama HOK-a.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari