Ostanimo u kontaktu

SRETNIK IZ METKOVIĆA

‘Onaj čovjek što je dobio 6 milijuna …to sam ja!’

Objavljeno prije

LotoPrije dva tjedna, nakon više od godinu dana, pogođena je ‘šestica’, a tada smo znali da je sretni igrač svoj listić odigrao u petak, 1. ožujka, u 9:08 sati na prodajnom mjestu ‘Tvir Rebić’, Kneza Branimira 27 u Metkoviću.

Dva tjedna nakon izvlačenja sretni dobitnik iz Metkovića stigao je na blagajnu Hrvatske Lutrije i sada znamo da je on naš vjerni igrač, koji je oduvijek vjerovao u dobitak i igrao uvijek iste brojeve. ‘Pogledajte ovaj moj etui za listiće, sav je pohaban, ali u njemu čuvam listić koji mi je donio milijune i koji ću uplaćivati i dalje. Igram sve vaše igre, i Loto i Bingo i uvijek sam vjerovao da me očekuje dobitak. A meni bi dobitak bio i 20.000 kuna na Jokeru, taman da zatvorim minus na računu’.

‘Baš ovo izvlačenje nisam pratio na TV-u, a gledam sva izvlačenja, jer volim adrenalin i iščekivanje. Ujutro sam na kavi s prijateljima čuo da je dobitnik iz Metkovića, i kad sam vidio vrijeme uplate smrznuo sam se’. A supruga je dodala kako je došao kući i rekao joj neka se sjedne za svaki slučaj, jer joj ima nešto važno za reći. Već je mislila da se nešto loše dogodilo, a on joj je samo šapnuo: ‘Onaj čovjek što je dobio šest milijuna… to sam ja!’.

‘Igram iste brojeve već 30 godina i u tome je sva tajna i mudrost. Kod ‘sedmice’ samo dodam još jedan broj u sistem i kad tad pogodit ću i tih sedam brojeva’ sa smijehom je obećao ovaj veseli igrač. A mi možemo posvjedočiti da je dobitak stigao stvarno u prave ruke, jer nam je na pitanje kako to da nije odmah deseti dan nakon dobitka došao po novac odgovorio: ‘Pa radio sam i nisam mogao dobiti godišnji! Naravno da ću i dalje raditi, to mi čini zadovoljstvo. Novcem ću pomoći djeci, njima je to sada najpotrebnije’.

Čestitamo dobitniku i želimo mu puno sreće u svim našim igrama!

Prenosi lutrija.hr

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

Najčitanije