Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GLAZBENA SCENA

Novi singl Gorana Karana na stihove Ivice Brnasa

Objavljeno prije

Goran Karan

Nakon Versa i klape Rišpet, stihove našeg sugrađanina Ivice Brnasa u svom novom singlu ispjevao je Goran Karan. Pjesma Mali mulac najava je njegova novog albuma U četiri oka, koji će u izdanju Scardone biti predstavljen idućeg proljeća. Tekst Ivice Brnasa, uglazbio je sam Goran Karan, a aranžman potpisuje Nikša Bratoš.

Sveznalica 7400xXpx

Poslušajte kako je mali mulac izresa u čovika!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

'MIRIŠE' NA VELIKI DALMATINSKI HIT

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju ‘Zbogom’

Branko Medak i Dražen Zečić s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit

Objavljeno prije

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju “Zbogom”. Autor glazbe i aranžmana novog singla je Duško Rapotec Ute, a tekst potpisuje Luci Tukić.

Zečić kroz pjesmu odlično glasovno parira tenorskom visinama Branka Medaka, pa u novom odličnom singlu obojica, sa svim svojim različitostima, zvuče baš kao jedan.

Sveznalica 7400xXpx

Ovaj duet “miriše” na veliki dalmatinski hit, vrlo je pjevna i jako brzo ulazi u uho. U aranžmanu dominiraju trubači, što cijeloj skladbi daje izrazito zanimljiv zvuk.

Pjesma govori o klasičnom ljubavnom rastanku “nje i njega” i poručuje kako je tuga sastavni dio naših života i da nakon tugovanja, suza i traženja utjehe trebamo hrabro krenuti dalje kroz život.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za videospot je zaslužan poznati snimatelj i režiser Matko Petrić. Scene su odlično osmišljene, a cijeli spot odiše slikama Mediterana, splitskih znamenitosti i drugih ljepota Dalmacije.

Branko Medak i Dražen Zečić, inače ekskluzivni izvođači Croatia Recordsa, s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije