8. NOĆ NERETVANA U ZAGREBU

Nikad manja posjećenost, predstavljen 6. Hrvatski neretvanski zbornik

U organizaciji Društva Neretvana i prijatelja Neretve u subotu, 08. ožujka u hotelu „The West In“ održana je 8. po redu Noć Neretvana u Zagrebu

Objavljeno 11. ožujka 2014. u kategorijama: Hrvatska, News.

2cdwew91

Galerija

U organizaciji Društva Neretvana i prijatelja Neretve u subotu 08. ožujka u luksuznom hotelu „The West In“ održana je 8. za redom Noć Neretvana u Zagrebu na kojoj je u svečanom ambijentu prisustvovalo oko 300 Neretvana i njihovih prijatelja, prenosi blog Neretva i Matijevići.

Osjetan je znatan pad broja osoba koje sudjeluju na Noći Neretvana, pa je tako ova Noć Neretvana imala najmanji broj dosada, što je prema riječima osoba iz Društva Neretvana, rezultat recesije.

Od izaslanika neretvanskih gradova i općina prisutan je bio samo izaslanik Grad Metković, Nikola Grmoja, dok predstavnika ostalih gradova i općina, nije bilo. Dubrovačko-neretvanska županija je također poslala svog izaslanika Blaža Pezu.

Skup su između ostalih pozdravili i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić te prof. dr. Nikica Gabrić.

Iako se osjetio pad broja sudionika na Noći Neretvana u odnosu na prijašnje godine, to nije utjecalo na veselu atmosferu uz večeru i ples.

Tijekom večer je predstavljen i 6. Hrvatski neretvanski zbornik – zbirka vrlo zanimljivih tekstova koji se tiču doline Neretve i bliže okolice na oko 400 stranica raznih (uglavnom neretvanskih) autora, koji se tijekom večeri prodavao po vrlo pristupačnoj cijeni od 100,00 kn. Ovogodišnji urednik je dr. sc. Domagoj Vidović.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari