Ostanimo u kontaktu

GLAZBA

Klapa ‘Kačić’ Gradac – More moje

Objavljeno prije

brnas-klapa-kacic

Novi glazbeni uradak metkovskog autora i tekstopisca Ivice Brnasa. Ovoga puta suradnju je napravio s Klapom Kačić iz Gradca, a pjesma s kojom planiraju nastupiti na Melodijama hrvatskog juga – Opuzen 2014 zove se More moje.

Autor glazbe i teksta je Ivica Brnas, aranžman su odradili Dragan Brnas Fudo i Domagoj Mustapić, dok spot za pjesmu potpisuje 3K Cinema.

Poslušajte Klapu Kačić Gradac s pjesmom More moje.

MORE MOJE

Zaspali su vitri
svi vali su stali
umorno je more
sklapa plave oči

U tišini svojoj
sanja modre snove
ka’ i duša moja
da ćeš jednom doći

Pa mi more šapje
pa mi more kaže
sva jutra vaša
još i sada pamtim

Od lipote njene
ni mi bilo draže
stope vam čuvam
na žalu šta se zlati

More moje ti me na nju sićaš
da je volin cili život svoj
i dok šumiš , ti mi o njoj pričaš
da je ona duši nespokoj

More moje , ti je vratiš meni
kad zaboli, umorna me gledaš
tvoji vali poljubci su njeni
ti je more zaboravi’t ne daš

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije