Ostanimo u kontaktu

SVESTRANI METKOVAC

Fran, već ga nazivaju hrvatskim Justinom Bieberom!

Objavljeno prije

Fran - Poljubi me i idi

Već smo pisali o 24-godišnjem Zvonimiru Franiću kao uspješnom frizeru kojega obožavaju u cijeloj regiji i koji ima svoj salon u Zagrebu. No, ovaj put pišemo o njemu kao o Franu, novoj glazbenoj zvijezdi u Hrvatskoj koji ima svoj prvi singl Poljubi me i idi. Po uzoru na Justina Bibera, Franu je želja prije svega osvojiti teenejdžersku publiku. Svoje nastupe planira obogatiti koreografijama plesne skupine Atomic Dance Factory, koja se proslavila sudjelovanjem u glazbenom showu Nove TV.

– U teenagerskoj dobi nema toga tko se nije našao u ljubavnom trokutu. Moram priznati da ja nisam u tom ljubavnom trokutu bio ona osoba kojoj je taj netko prišao, već taj netko od koga je netko otišao tako da… al’ to mi je super jer sam se uspio puno lakše ufurati u ovu priču zato što sam to doživio tako da sam mogao to iznijeti iskrenije, – kaže Fran o ljubavnoj pjesmi za koju je već snimio i spot.

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije