MINISTARSTVO TURIZMA

Bespovratna sredstva za izgradnju novih bazena

Ministarstvo turizma RH objavilo je na svojoj web stranici Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za izgradnju novih bazena

Objavljeno 3. lipnja 2014. u kategorijama: Hrvatska, News, Turizam.

bazen

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske objavilo je na svojoj web stranici Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem PROGRAMA KONKURENTNOST TURISTIČKOG GOSPODARSTVA.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma samo za projektnu aktivnost izgradnje i opremanja isključivo novih bazena, minimalne vodene tlocrtne površine 30m² za vanjske i 20 m² za unutarnje bazene (unutar čvrstih objekata).

Prijaviti se mogu  fizičke osobe – iznajmljivači, koji imaju propisanu registraciju objekta u domaćinstvu“ do dana podnošenja prijave; kategoriju 3* i više zvjezdica te registrirane minimalno tri sobe ili šest kreveta i podmirene sve obveze (boravišna pristojba i turistička članarina).

Više informacija o ovome Javnom pozivu kao i sve potrebne obrasce za prijavu, možete naći na web stranici Ministarstva turizma: www.mint.hr u rubrici Potpore i krediti.

Javni poziv otvoren je do 13. 6. 2014. godine, a za pomoć pri popunjavanju obrazaca za prijavu i sve potrebne dodatne informacije Upravni odjel za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Dubrovačko – neretvanske županije stoji na raspolaganju.

Komentari