Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

TRADICIJA SE NASTAVLJA

Održan koncert dječjih zborova, ove godine domaćinom bila OŠ don Mihovila Pavlinovića

Objavljeno prije

zborovi

Krajem nastavne godine u Galeriji GKS-a Metković tradicionalno se održava koncert dječjih zborova, kojemu je ove godine domaćinom bila metkovska OŠ don Mihovila Pavlinovića.

U Programu su nastupili: Mali zbor OŠ don Mihovila Pavlinovića, Zbor OŠ Vladimir Nazor iz Ploča, Zbor OŠ Kula Norinska, Zbor Osnovne glazbene škole Metković i Veliki zbor OŠ don Mihovila Pavlinovića. Kao i uvijek, zborovi su na kraju pjevali zajedno, taj put pjesmu Moja domovina.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zborove su vodili Ljupka Sršen Gutić, Helena Decovski Ćavar, Zrinka Boras, Marija Jerković i Dragan Gutić. Njima je ravnateljica OŠ don Mihovila Pavlinovića Žana Dodig uručila priznanja za dugogodišnje sudjelovanje u organizaciji tih koncerata.

Vijest donosi metkovic.hr.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije