Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

METKOVSKO LJETO 2017.

Klapa Žveljarin predstavila spot za pjesmu ”Komad neba”

Objavljeno prije

Klapa Žveljarin, promocija spota

Klapa Žveljarin sinoć je u galeriji GKS-a održala promociju spota za njihovu novu pjesmu Komad neba, koju će 11. kolovoza izvesti na festivalu Melodije hrvatskog juga Opuzen 2017. Promociju, koja je održana u sklopu programa Metkovskog ljeta, prigodnim riječima otvorio je ravnatelj Ustanove za kulturu i sport, Milan Kapović. Ispred župana dubrovačko-neretvanskog prisutnima se obratila njegova zamjenica Žaklina Marević, a uz brojne uzvanike promociji je prisustvovao i gradonačelnik Dalibor Milan.

Nakon otpjevane pjesme i ogledanog spota, kojeg premijerno možete pogledati u nastavku, Aleksandra Lukić-Skelić se u ime Klape Žveljarin zahvalila svima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta. A to su redom, Ivo i Fani Nuić koji potpisuju tekst pjesme. Glazbu također potpisuje Ivo Nuić, koji je ujedno i financirao cijeli projekt. Za aranžman su zaslužni Ivica Kaleb i Jašar Mutezani. Spot je snimio i montirao Marin Veraja, u režiji Aleksandre Lukić-Skelić i tehničkoj potpori Marija Ercega, te pratećem bendu kojeg čine Ivan i Adi Skelić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Klapa Žveljarin ove godine po peti put nastupa na Opuzenskom festivalu, gdje je do sada dobila tri nagrade: za najboljeg debitanta te za najbolju vokalnu izvedbu, a prošle godine s pjesmom Dolina, koja je također plod suradnje s Ivom Nuićem, osvojila je drugu nagradu publike, na što je posebno ponosna. Ove godine nastupa u sastavu; solistica Ivanka Šešelj, Marijana Curić, Sandra Šutalo, Žaklina Marević, Kristina Mijić i Aleksandra Lukić-Skelić.

Piše: Dalibor Čutura

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije