Ostanimo u kontaktu

METKOVSKO LJETO 2017.

Klapa Žveljarin predstavila spot za pjesmu ”Komad neba”

Objavljeno prije

Klapa Žveljarin, promocija spota

Klapa Žveljarin sinoć je u galeriji GKS-a održala promociju spota za njihovu novu pjesmu Komad neba, koju će 11. kolovoza izvesti na festivalu Melodije hrvatskog juga Opuzen 2017. Promociju, koja je održana u sklopu programa Metkovskog ljeta, prigodnim riječima otvorio je ravnatelj Ustanove za kulturu i sport, Milan Kapović. Ispred župana dubrovačko-neretvanskog prisutnima se obratila njegova zamjenica Žaklina Marević, a uz brojne uzvanike promociji je prisustvovao i gradonačelnik Dalibor Milan.

Nakon otpjevane pjesme i ogledanog spota, kojeg premijerno možete pogledati u nastavku, Aleksandra Lukić-Skelić se u ime Klape Žveljarin zahvalila svima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta. A to su redom, Ivo i Fani Nuić koji potpisuju tekst pjesme. Glazbu također potpisuje Ivo Nuić, koji je ujedno i financirao cijeli projekt. Za aranžman su zaslužni Ivica Kaleb i Jašar Mutezani. Spot je snimio i montirao Marin Veraja, u režiji Aleksandre Lukić-Skelić i tehničkoj potpori Marija Ercega, te pratećem bendu kojeg čine Ivan i Adi Skelić.

Klapa Žveljarin ove godine po peti put nastupa na Opuzenskom festivalu, gdje je do sada dobila tri nagrade: za najboljeg debitanta te za najbolju vokalnu izvedbu, a prošle godine s pjesmom Dolina, koja je također plod suradnje s Ivom Nuićem, osvojila je drugu nagradu publike, na što je posebno ponosna. Ove godine nastupa u sastavu; solistica Ivanka Šešelj, Marijana Curić, Sandra Šutalo, Žaklina Marević, Kristina Mijić i Aleksandra Lukić-Skelić.

Piše: Dalibor Čutura

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije