Ostanimo u kontaktu

KOMARNA

Održana Prva “Svinjska alka”

Objavljeno prije

U utorak, 13. kolovoza u Komarnoj na rivi održana je 1. Svinjska alka. Euforija ovog veselog događaja tresla je misto još od same najave, a na dan kada su počele i pripreme oduševljenje na licima prisutnih ukazivalo je da će zabava potrajati do dugo u noć.

Prva Svinjska alka ostat će prije svega zapamćena po iznimno hrabrim natjecateljima koji su se odlučili natjecati ne srameći se svoje kilaže i sa punom sigurnošću u spretnost svojih ”gurača”. Napetost utrke je itekako bila vidljiva na licima naših gledatelja koji su došli bodriti alkare i njihove gurače.

Utrka se sastojala od 18 parova koji su kroz nekoliko krugova dali sve od sebe kako bi pogodili u ”sridu”, dok je samo najspretnijima to i uspjelo. Nagradu za prvo mjesto uručio je načelnik Općine Slivno, Smiljan Mustapić, koji se posjetiteljima obratio sa nekoliko riječi:

Izuzetno sam oduševljen samom organizacijom ovog događaja i mi iz Općine Slivno ćemo se zauzeti svim silama u pomaganju oko organizacije u sljedećim godinama jer bismo htjeli da i Komarna ima svoju zabavu, jer je Komarna bitno mjesto u našoj općini.

Dio atmosfere pogledajte u foto galeriji.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije