Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

MALI USRKS NA DRAGOVIJI

Nakon dugo vremena na Dragoviji održano i krštenje

Objavljeno prije

Dragovija, Mali Uskrs

Prva nedjelja poslije Uskrsa, Mali Uskrs ili Bijela nedjelja, spomen na Isusovo ukazanje svojim učenicima, na Dragoviji je tradicionalno obilježena Svetom misom gdje se okupio veliki broj vjernika iz župe Vid, kao i dragovinjaca iz Metkovića, unatoč tome što je u župi sv. Nikole tada bila Krizma, a ujedno je bio i blagdan sv. Jure.

Misno slavlje predvodio je don Milivoj Čalo, a nakon dugo godina na Dragoviji je održano i krštenje, malog Adriana obitelji Suton iz Vida.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vrijeme kao naručeno za provesti dan u prirodi, u bojama pravog proljeća i mirisu kadulje – javlja Marko Marušić putem mrežnih stranica Vida, sa kojih smo preuzeli nekoliko fotografija.

Opširniju foto-galeriju pogledajte na vid.hr.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije