Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

PUT KRIŽA

Mnoštvo vjernika sudjelovalo na križnome putu do crkvice sv. Ante

Objavljeno prije

Put križa

Posljednjega petka uoči Velikoga tjedna Metkovci kreću na križni put od župne crkve dv. Ilije do crkvice sv. Antuna Padovanskoga na Repu. Tako je bilo i ove godine.

Mnoštvo vjernika jučer je sudjelovalo na križnome putu što ga je predvodio župnik Župe sv. Ilije proroka fra Ante Bilokapić. Uz molitvu i izmjenu križonoša nakon svake postaje vjernici su po lijepu vremenu stigli pred Svetište sv. Ante gdje služena sv. misa. Mi smo fotoaparatom zabilježili dio toga hoda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Put križa

Vjernici Župe sv. Nikole biskupa prošle su nedjelje sudjelovali na križnome putu u Borovcima, na kojemu su se, također, okupili u veliku broju. (metkovic.hr)

Put križa

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije