Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

NEGDJE NA SJEVERU U DALEKOJ NORVEŠKOJ

Leon Pavlović najbolji strijelac regije, u 13 utakmica postigao 155 golova!

Objavljeno prije

Rukomet, Leon Pavlovic, Stryn Norveška

Već smo pisali o briljantnim nastupima mladog Metkovca, rukometaša Leona Pavlovića, koji u dalekoj Norveškoj piše jednu jako lijepu sportsku priču.

Pavlović je u norveški Rukometni klub Stryn došao kao pojačanje kako bi klubu pomogao da ostane u ligi. Međutim, njegovim dolaskom klub kao da se preporodio, osvojili su drugo mjesto i plasirali se u viši rang. U tom ostvarenju Leon je odigrao 13 utakmica i postigao ogromnih 155 golova te tako postao najbolji strijelac regije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također, tom velikom uspjehu kluba pridonio je još jedan naš Metkovac, golman Ivan Karabatić, koji zajedno sa Leonom čini terenerski dvojac koji uspješno vodi ovaj  klub.

Našim Metkovcima čestitamo na ovom iznimnom uspjehu te im želimo još puno dobrih utaakmica, a u daleku Norvešku šaljemo im lijepe pozdrave iz Metkovića!

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije