Ostanimo u kontaktu

NEGDJE NA SJEVERU U DALEKOJ NORVEŠKOJ

Leon Pavlović najbolji strijelac regije, u 13 utakmica postigao 155 golova!

Objavljeno prije

Rukomet, Leon Pavlovic, Stryn Norveška

Već smo pisali o briljantnim nastupima mladog Metkovca, rukometaša Leona Pavlovića, koji u dalekoj Norveškoj piše jednu jako lijepu sportsku priču.

Pavlović je u norveški Rukometni klub Stryn došao kao pojačanje kako bi klubu pomogao da ostane u ligi. Međutim, njegovim dolaskom klub kao da se preporodio, osvojili su drugo mjesto i plasirali se u viši rang. U tom ostvarenju Leon je odigrao 13 utakmica i postigao ogromnih 155 golova te tako postao najbolji strijelac regije.

Također, tom velikom uspjehu kluba pridonio je još jedan naš Metkovac, golman Ivan Karabatić, koji zajedno sa Leonom čini terenerski dvojac koji uspješno vodi ovaj  klub.

Našim Metkovcima čestitamo na ovom iznimnom uspjehu te im želimo još puno dobrih utaakmica, a u daleku Norvešku šaljemo im lijepe pozdrave iz Metkovića!

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije