Ostanimo u kontaktu

UTRKA METKOVSKIM SKALINIMA

Junuzoviću i treće izdanje Metkovske skalinade, Josipa Jurković prva u ženskoj konkurenciji

Objavljeno prije

DSC_7478

Za nama je još jedno izdanje Metkovske skalinade. U organizaciju SU Neretva run danas je održana treća po redu utrka skalinima starog dijela grada Metkovića, na kojoj je ove godine sudjelovao rekordan broj trkača iz cijele regije. Ovogodišnja utrka održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, u čije se ime prisutnima obratio izaslanik Davorko Obuljen. 

Voditelji programa su bili Jadranka Bulić i Vinko Vuković Liska, a glavni koordinator Ruđer Bošković, koji se na kraju zahvalio svima koji su pridonijeli organizaciji gdje se odradio jako dobar posao. Također, Ruđo se zahvalio i svim sponzorima te Gradu Metkoviću i Turističkoj zajednici GM na pokroviteljstvu. Nagrade ukupnim pobjednicima, uz Ruđera Boškovića, je uručila gradonačelnica Grada Metkovića Katarina Ujdur.

Ukupni pobjednik u muškoj konkurenciji, ujedno i prošlogodišnji osvajač utrke skalinima Metkovića, je Osman Junuzović iz AK Doboj Istok. Utrku je istrčao za 5 minuta i jednu sekundu te time oborio svoj prošlogodišnji rekord za 15 sekundi. Drugi u cilj je stigao Belmin Mrkanović također iz AK Doboj Istok, treći je Ante Živković iz AK Dubrovnik, dok je četvrti naš Metkovac Ivan Zec iz SU Neretva run.

U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Josipa Jurković, članica ŽNK Neretva, utrku je istrčala za 7 minuta i 56 sekundi. Druga u cilj je ušla Sanja Vlastelic članica Rugby club Nada iz Splita, treća je bila Nela Madeško iz AK Dubrovnik, dok je četvrta bila Antonia Cvitković iz RK Jerkovac.

Od limača prvi u cilj je stigao Josip Kežić iz RK Jerkovac, drugi je bio Ante Vidović iz NK Neretva, dok je treće najbrže vrijeme imao Nadir Hrnjić iz ARK Rekreativci Tuzla. Od limačica najbrža je bila Sara Šiljeg iz RK Jerkovac, druga je Klara Šiljeg iz RK Jerkovac, dok je treće najbrže vrijeme imala Josipa Bebić također iz RK Jerkovac.

Kompletne rezultate možete pogledati na web stranici stotinka.hr.

Piše: Dalibor Čutura

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije