UDRUGA SLIJEPIH DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE

Zamjenica župana Marević sudjelovala na obilježavanju Međunarodnog dana bijelog štapa

Objavljeno 15. listopada 2018. u kategorijama: Dubrovačko-neretvanska županija, Foto Galerija, News.

medunarodni-dan-slijepih-1

Galerija

Zamjenica župana Žaklina Marević sudjelovala je u ponedjeljak na obilježavanju Međunarodnog dana bijelog štapa u prostorijama Udruge slijepih Dubrovačko-neretvanske županije.

– Ovaj dan se obilježava prvenstveno kako bi privukao pažnju na životnu problematiku slijepih i slabovidnih osoba, od zapošljavanja do svih drugih životnih izazova. Mi kao ljudi imamo moralnu dužnost jedni prema drugima odnositi se s poštovanjem i pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Mi svi kao sugrađani moramo jedni drugima pružati podršku jer to gradi i nas i naš Grad, našu Županiju – zajedništvo je ključ uspjeha, – rekla je zamjenica Marević te dodala kako se nada da će im život nadalje donositi samo lijepe i radosne događaje.

Predsjednica udruge Rosa Matić pozdravila je sve prisutne te upoznala uzvanike sa svakodnevnim problemima s kojima se susreću slijepe i slabovidne osobe.

Prigodnom druženju nazočila je i zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić te drugi predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari