Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

JVP METKOVIĆ POTPOMAŽE KOLEGE U PODGORI

Veliki požar kod Podgore širi se prema Parku prirode Biokovo

Objavljeno prije

JVP Metković, požar u Podgori

Šumski požar buknuo je noćas između Gornjih Tučepa i Podgore, zbog čega je od jutra zatvoren promet na cestama koje vode u ta mjesta makarskog primorja. Vatra je obuzdana prema Podgori i Tučepima.

Vatrogascima Splitsko-dalmatinske županije i DIP-a Šibenik, koji gase uz pomoć kanadera, priključili su se i vatrogasci JVP Metković.

Prema prvim procjenama, u požaru su izgorjele masline, borova šuma i nisko raslinje na površini od oko 250 hektara, a požar se i dalje širi prema Parku prirode Biokovo. Više nema opasnosti za kuće Podgorana, a i gosti hotela “Sirena” vratili su se u hotel.

Požar iznad magistrale buknuo je u 2.25, a odmah nakon dojave na teren je izišlo stotinjak vatrogasaca iz Trogira, Seget Vranjice, Kaštela, Podstrane, Omiša, Splita, Dugog Rata, Gata, Kučića, Zadvarja, Klisa, Dugopolja, Solina, Lovreća, Zagvozda i Imotskog, a od jutros gasiteljima u gašenju pomažu i tri kanadera.

Kako doznajemo vatra je otklonjena od samoga mjesta i na području Podgore ponovno je uključena struja. Jadranska magistrala je još uvijek zatvorena, pa je jedini put prema jugu autocestom preko Baške Vode i tunela Svetog Jure do Ploča. Također je zatvorena cesta prema Biokovu i Svetom Juri.

JADRANSKA MAGISTRALA

Kod Rabe teretno vozilo izletjelo s ceste, na svu sreću bez teško stradalih

Objavljeno prije

JVP Metković

U srijedu malo prije 14 sati na Jadranskoj magistrali kod mjesta Raba dogodila se prometna nesreća na svu sreću bez smrtno stradalih.

Naime, vozač teretnog vozila izgubio je nadzor nad vozilom i izletio sa ceste. Na svu sreću ova nezgoda je prošla bez teško stradalih.

Na mjesto nesreće izašli su djelatnici policije, Hitne pomoći i vatrogasci JVP Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije