Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

U ZADNJE VRIJEME INTERNETOM KRUŽI NOVI OBLIK PREVARA

S lažnim profilom na ime prijatelja od žrtava mole da im uplatite bon za mobitel od 200 kuna

Objavljeno prije

U zadnje vrijeme Internetom kruži novi oblik prijevara, kako nam javlja naš sugrađanin I.V., koji je to sasvim slučajno saznao od bliskog prijatelja, kada mu je ovaj pokazao poruke u kojima stoji njegov indetični profil, ali lažni, te od njega traži da mu pošalje bon za mobitel u iznosu 200 kuna.

Kako nam je priložio u dokazima, nažalost, vidimo da je nekoliko njih nasjelo na tu prevaru, stoga ovim putem upućujemo apel svima koji dobiju sličnu poruku, da to provjere, sasvim jednostavno pozivom na broj mobitela, prije kupovanja i slanja potvrde. Jer kao što vidimo, neki su nažalost nasjeli na prevaru.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

MEĐUNARODNA OPERACIJA

SIPA zapljenila 200 kilograma marihuane u Hercegovini

Objavljeno prije

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su otkrili i privremeno oduzeli oko 200 kilograma opojne droge “marihuana” i određenu količinu vatrenog oružja i eksploziva, u međunarodnoj operativnoj akciji pretresa više stambenih objekata na tri lokacije na području Trebinja.

Slobode su lišene tri osobe zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela organizirani kriminal u vezi sa kaznenim djelom neovlašten promet opojnim drogama.

Navedene aktivnosti provode se u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova Crne Gore, Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srpske i Upravom za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine, po usmenom nalogu Suda Bosne i Hercegovine i pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Osobe lišene slobode bit će privedene u prostorije SIPA-e, gdje će nad njima biti izvršena kriminalistička obrada. Nakon toga će, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i počinitelju, biti predani na dalju nadležnost Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine, – priopćila je SIPA.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije