Ostanimo u kontaktu

NASTAVLJAJU UHIĆENJA KOKAINSKE SKUPINE

U slučaju ilegalne preprodaje droge uhićena još jedna osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

Foto: Božo Radić/Cropix

Nastavljena su privođenja vezana za slučaj zločinačkog udruženja na području Metkovića po pitanju trgovine drogama, a za što se terete četiri osobe.

Večeras je uhićena još jedna osoba koja se dovozi u vezu s tim slučajem. Dubrovački dnevnik je zatražio više detalja od PU dubrovačko-neretvanske, gdje su kazali su izvidi tajni te kako nisu u mogućnosti iznositi informacije vezane uz uhićenje. Službeno priopćenje se može očekivati nakon završetka kriminalističkog istraživanja.

Podsjetimo, policija je ranije izvijestila kako se radi o zločinačkom udruženju od ukupno četiri osobe za koje je utvrđena osnovana sumnja da su stavili u promet najmanje 146 kilograma kokaina od čega su stekli imovinsku korist od najmanje 32 milijuna kuna koju su međusobno podijelili. Organizator zločinačkog udruženja je bio 59-godišnjak koji je financirao i razradio detalje transporta kokaina teretnim brodovima u Luku Ploče odakle je dalje organizirao njegovu dalju distribuciju po Hrvatskoj i Italiji.

Svi hrvatski državljani, jedan u dobi od 59 godina, 55-godišnjakinja i muškarac u dobi od 44 godine, uhićeni su na području Metkovića i Zagreba, dok se 50-godišnji talijanski državljanin nalazi u pritvoru još od lipnja prošle godine, kada je u njegovom vozilu, u pograničnom području grada Ploča, pronađeno gotovo 25 kg kokaina.

NA SVU SREĆU BEZ ŽRTAVA

Požar u stambenoj zgradi u ulici Stjepana Radića u Pločama

Objavljeno prije

Foto: Ploče Online

Danas oko 11 sati u Ulici Stjepana Radića 13 u Pločama u stanu na prvom katu stambene zgrade izbio je pozar.

Iz PU dubrovačko-neretvanskeožar su izvjestili kako je požar zahvatio kuhinju, dnevni boravak i balkon.

Brzom reakcijom žurnih službi požar je ugašen u 11:25 sati.

Nasreću, u vrijeme požara u stanu nije bilo nikoga i nema ozlijeđenih. Inače  stan je u vlasništvu 53-godišnjaka iz Ploča.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije