Ostanimo u kontaktu

TJEDNO IZVJEŠĆE ZA PROMET

U prometnoj nesreći u Prudu teže ozlijeđeno dijete

Objavljeno prije

U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se u 14,15 sati dogodila u mjestu Prud u Metkoviću teže je ozlijeđeno dijete.

Do prometne nesreće je došlo kada je dijete neoprezno prelazilo kolnik, na dijelu ceste gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza, a u tom trenutku je naišlo osobno vozilo BiH nacionalnih oznaka te je došlo do udara uslijed kojeg je dijete zadobilo teže ozlijede.
Nakon ukazane liječničke pomoći dijete je prevezeno u splitsku bolnicu gdje je zadržano na daljem liječenju.

Tjedno izvješće za promet

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 13 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže, a 14 ih je lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježeno je pet prometnih nesreća.
Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 358 represivnih mjera od kojih izdvajamo mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća tzv. „četiri ubojice u prometu“ te je tako 147 osoba sankcionirano zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 35 mjera poduzeto je prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, 5 osoba je prekršajno sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i 3 osobe koje su sankcionirane zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje.

– Od ostalih prekršaja izdvajamo 40 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 10 mjera poduzetih zbog nepropisnog pretjecanja.

NAČINJENA MATERIJALNA ŠTETA

Izbio požar na krovištu obiteljske kuće u Bijelom Viru, na svu sreću bez ozlijeđenih

Objavljeno prije

Foto: fb JVP Metković

U četvrtak ujutro oko 10 sati u mjestu Bijeli Vir izbio je požar na krovištu obiteljske kuće, pored materijalne štete na svu sreću nitko nije stradao.

Brzom reakcijom pripadnika JVP Metković požar je lokalizirali i spriječeno daljnje širenje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije