Ostanimo u kontaktu

TIJEKOM OČEVIDA ZASTOJI U CENTRU GRADA

U prometnoj nesreći na mostu ozlijeđen biciklist

Objavljeno prije

received_10216931519904191

Danas je oko 18 sati na mostu, pored Gradskog parka, došlo do prometne nesreće u kojoj je, prema neslužbenim informacijama, biciklist izletio na pješački prelaz pri čemu ga je udario automobil.

Reagirali su djelatnici Hitne službe, PP Metković i vatrogasci te je promet preko mosta, oko 20 minuta, u potpunosti bio zaustavljen dok je trajao očevid što je uzrokovalo zastoje po centru grada.

Biciklist je zbrinut u Hitnoj pomoći u Metkoviću, a više informacija donosimo nakon službenog izvješća.

Podsjećamo bicikliste da budu oprezni i da, ukoliko na pješačkom prijelazu nije ucrtana biciklistička staza, siđu s bicikla prilikom prelaska ceste.

VEĆI BROJ OSOBA ZATEČEN S DROGOM

Na poljoprivrednom imanju u Metkoviću pronađene tri stabljike marihuane

Objavljeno prije

Izdvajamo slučaj zapljene tri stabljike indijske konoplje, visine od 130 do 167 cm, koja je tijekom jučerašnjeg dana pronađena na poljoprivrednoj parceli u Metkoviću. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je pronađenu indijsku konoplju uzgajao 35-godišnjak kod kojeg je pronađena i manja količina marihuane i sjemenke indijske konoplje.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama policija protiv 35-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Veći broj osoba zatečen s drogom

U proteklih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 53 osobe  zatečene su u posjedu manjih količina marihuane, hašiša, ecstasya, speeda,  halucinogenih gljiva, opijuma, kokaina, indijske konoplje, LSD-a, MDM-a, crystal metha, kratoma i tableta koje se nalaze na popisu droga.

Radi se o 15 hrvatskih i 38 stranih državljana kod kojih je droga najvećim dijelom pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima i na području  Dubrovnika, Metkovića, Pelješca i Cavtata.

Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su prekršajno ili kazneno sankcionirani.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije