Ostanimo u kontaktu

TIJEKOM OČEVIDA ZASTOJI U CENTRU GRADA

U prometnoj nesreći na mostu ozlijeđen biciklist

Objavljeno prije

received_10216931519904191

Danas je oko 18 sati na mostu, pored Gradskog parka, došlo do prometne nesreće u kojoj je, prema neslužbenim informacijama, biciklist izletio na pješački prelaz pri čemu ga je udario automobil.

Reagirali su djelatnici Hitne službe, PP Metković i vatrogasci te je promet preko mosta, oko 20 minuta, u potpunosti bio zaustavljen dok je trajao očevid što je uzrokovalo zastoje po centru grada.

Biciklist je zbrinut u Hitnoj pomoći u Metkoviću, a više informacija donosimo nakon službenog izvješća.

Podsjećamo bicikliste da budu oprezni i da, ukoliko na pješačkom prijelazu nije ucrtana biciklistička staza, siđu s bicikla prilikom prelaska ceste.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Nezakonito prisvojili preko milijun kuna, za majkom i sinom raspisana potraga

Objavljeno prije

Provedenim kriminalističkim istraživanjem Službe kriminalističke policije Policijske uprave 47-godišnjakinja je osumnjičena za tri kaznena djela i to za kazneno djelo „Davanje lažnog iskaza“, „Krivotvorenje isprava“ i „Prijevaru“.

Sumnjiči se da je, s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi za sebe i svog 28-godišnjeg sina, prilikom podnošenja zahtjeva za priznavanje prava na obiteljsku invalidninu kao članu obitelji smrtno stradalog hrvatskog branitelja, dala lažan iskaz o svom bračnom statusu, čime je dovela u zabludu djelatnike Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje i djelatnike Ureda državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji koji su joj priznali pravo na obiteljsku invalidninu i mirovinu kao sukorisnicima.

Također se sumnjiči da je od trenutka podnošenja zahtjeva, odnosno od 2012. g., kontinuirano dostavljala krivotvorene potvrde o redovnom školovanju svog sina u SAD-u.

Temeljem svega navedenog, isplaćen im je novčani iznos od preko milijun kuna, odnosno 1.147.240,00 kuna.

Osim 47-godišnjakinje, kazneno je prijavljen i njen 28-godišnji sin i to zbog kaznenog djela „Prijevare“.

Obzirom da se osumnjičeni nalaze u SAD-u, te su trenutno nedostupni policiji, za njima je raspisana potraga.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije