Ostanimo u kontaktu

HELIKOPTEROM HITNO PREBAČEN ZA SPLIT

U krugu plinare 53-godišnjak s letvom ozlijedio 22-godišnjaka

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Jutros oko 9.30 policija je dobila dojavu se u prostoru jedne tvrtki u Metkoviću iza nadvožnjaka dogodio fizički napad na djelatnika firme, pri čemu je 53-godišnjak drvenim predmetom udario 22-godišnjak koji je zadobio teže ozljede te je helikopterom prebačen u KBC Split.

53-godišnjak se trenutno nalazi u PP Metković gdje se vrši kriminalističko istraživanje.

Kako neslužbeno doznajemo riječ je o firmi za dostavu plina LPG Narona, a incident se dogodio unutar kruga te firme u ulici Kneza Branimira, iza nadvožnjaka.

PP METKOVIĆ

54-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo ‘Protupravna eksploatacija rudnog blaga’

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković i Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 54-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo „Protupravna eksploatacija rudnog blaga“ .

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je od kraja 2015. g. do sredine veljače ove godine, kao odgovorna osoba trgovačkog društva sa sjedištem u Metkoviću, suprotno odredbama Zakona o rudarstvu, na dijelu eksploatacijskog polja Bijeli Vir, dopustio obavljanje rudarskih radova na eksploataciji mineralne sirovine tehničko-građevinskog kamena izvan granica dodijeljene koncesije i time omogućio protupravnu eksploataciju preko 43 tisuće kubika tehničko-građevinskog kamena u rastresitom stanju, vrijednosti preko 800 tisuća kuna.

Policija protiv osumnjičenog 54-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije