Ostanimo u kontaktu

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

U fizičkom sukobu pet osoba, jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede

Objavljeno prije

Nakon što je Policijska uprava zaprimila dojavu o sukobu više muškaraca u večernjim satima, u srijedu 31. srpnja u Pilama, u ulici Od Tabakarije,  provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je došlo do verbalnog, pa potom i fizičkog sukoba između trojice zaposlenika jednog ugostiteljskog objekta i dvojice zaposlenika trgovačkog društva koje se bavi iznajmljivanjem kajaka u samoj blizini ugostiteljskog objekta, a povod su poslovni interesi navedenih. Tom prilikom 34-godišnji muškarac iz druge skupine zadobio je teške tjelesne ozljede.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja kako je 34-godišnji zaposlenik ugostiteljskog objekta počinio kazneno djelo nanošenje teških tjelesnih ozljeda i kazneno djelo prijetnja na štetu zaposlenika trgovačkog društva, dok je 30-godišnjak iz iste skupine počinio kazneno djelo pomaganja. Navedeni su, uz kaznene prijave, jučer u večernjim satima predani pritvorskom nadzorniku, dok će protiv trećeg muškarca iz ove grupe biti podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja opisanog u članku 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

                                                                        Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

REKORDERI TJEDNA

Najveća koncentracija alkohola 2,00 g/kg, a najveća izrečena novčana kazna 13 tisuća kuna

Objavljeno prije

Najveća koncentracija alkohola od 2,00 g/kg izmjerena je u utorak, 20. kolovoza 36-godišnjaku koji je na području Ploča izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom nakon čega je napustio mjesto događaja prije dolaska policije. Uskoro je pronađen i alkotestiran te je, zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja. Zbog počinjenih prometnih prekršaja protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Najveća novčana kazna u iznosu od 13 tisuća kuna izrečena je 57-godišnjaku koji je u utorak, 20. kolovoza, u Kuparima u Župi dubrovačkoj, pod utjecajem alkohola od 1,72 g/kg osobnim vozilom izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije