Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

MALI PROLOG

Trojac osumnjičen za tešku krađu

Objavljeno prije

Policija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković trojica muškaraca u dobi od 49, 26 i 23 godine sumnjiče se za tešku krađu.

Naime, osumnjičene su policijski službenici Postaje granične policije Metković u večernjim satima 4. srpnja zatekli  na području asfaltne baze u mjestu Mali Prolog gdje su provalili u kontejner s agregatom i otuđili gorivo nakon čega su provalili u glavni kontejner za elektroenergetsko napajanje s namjerom otuđenja kablova, bakrenih šina i sklopnika.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nadalje, kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče utvrđena je sumnja da su spomenuti 26-godišnjak i 23-godišnjak početkom svibnja provalili i u trgovinu mješovite robe u mjestu Staševica odakle su otuđili dio inventara.

Osumnjičeni 49-godišnjak i 26-godišnjak su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dok je za 23-godišnjak raspisana potraga.

MEĐUNARODNA OPERACIJA

SIPA zapljenila 200 kilograma marihuane u Hercegovini

Objavljeno prije

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su otkrili i privremeno oduzeli oko 200 kilograma opojne droge “marihuana” i određenu količinu vatrenog oružja i eksploziva, u međunarodnoj operativnoj akciji pretresa više stambenih objekata na tri lokacije na području Trebinja.

Slobode su lišene tri osobe zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela organizirani kriminal u vezi sa kaznenim djelom neovlašten promet opojnim drogama.

Navedene aktivnosti provode se u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova Crne Gore, Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srpske i Upravom za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine, po usmenom nalogu Suda Bosne i Hercegovine i pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Osobe lišene slobode bit će privedene u prostorije SIPA-e, gdje će nad njima biti izvršena kriminalistička obrada. Nakon toga će, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i počinitelju, biti predani na dalju nadležnost Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine, – priopćila je SIPA.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije