Ostanimo u kontaktu

ROGOTIN ZAVIJEN U CRNO

Tragedija u Rogotinu, mlađa osoba izgubila život

Objavljeno prije

U ulici A. G. Matoša u Rogotinu, za sada još u nepoznato vrijeme, dogodila se tragedija.

Kako neslužbeno doznaje Rogotin.hr, jedna osoba je izgubila život, a je li riječ o ubojstvu, znati će se kad na mjesto nesreće dođe Državni odvjetnik  iz Dubrovnika, koji se uskoro očekuje.

Na mjesto nesreće izašla je policija i Hitna pomoć, a u blizini su se okupili brojni mještani Rogotina.

Službeno izvješće policije.

NASTAVLJA SE POLICIJSKA AKCIJA U METKOVIĆU I JUŽNOJ HERCEGOVINI

Širi se krug osumnjičenika za lanac krijumčarenja i preprodaju droge

Objavljeno prije

Policijska akcija kojom je prekinut lanac krijumčarenja i preprodaje droge na području doline Neretve i susjedne Hercegovine nastavlja se danas.

Istragom je obuhvaćeno najmanje šest osoba osumnjičenih za ilegalni prijevoz droge preko državne granice. Među njima je nekoliko državljana BIH, sa područja općine Čapljina. Svi osumnjičeni su mjesecima praćeni, prisluškivani su im telefoni a neslužbeno doznajemo da su neki u bliskim rodbinskim i prijateljskim vezama.

Očekuje se da će trojica osumnjičenih tijekom jutra biti privedeni pred suca istrage u Dubrovniku. Policija ne izlazi u javnost sa detaljima ove akcije tek najavljuju tiskovnu konferenciju za petak na kojoj će o tome govoriti.

Međutim, neslužbeno doznajemo da je ovo jedna od najopsežnijih policijskih akcija na području doline Neretve kada je suzbijanje krijumčarenja droge u pitanju. Tako bi se istraga mogla proširiti na još neke osobe u Hrvatskoj i BiH, koji se dovode u vezu sa osumnjičenima.

Akciju u BIH su provodili policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u koordinaciji sa MUP-om RH. Policija je sa obadvije strane granice jučer je satima pretresala poslovne prostore i obiteljske kuće osumnjičenika u kojima su tražili dokazni materijal, javlja Slobodna Dalmacija.

Piše: Stanislav Soldo/SD

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije