Ostanimo u kontaktu

PROMETNA NESREĆA KOD MOSTARA

Sudar kamiona i dubrovačkog autobusa; ima više ozlijeđenih

Objavljeno prije

Pet državljana Sjedinjenih Američkih Država ozlijeđeno je u sudaru autobusa i kamiona u Hodbini. Kako nam je potvrđeno iz MUP-a HNŽ-a, dvije osobe su zadobile teže, a tri osobe ozljede neutvrđenog stupnja u sudaru koji se dogodio oko 12 sati na cesti M-17/3 Mostar- Stolac.

Kako doznajemo, sudarili su se kamion crnogorskih registarskih oznaka i autobus dubrovačkih registarskih oznaka koji je prevozio turiste, a čitatelji s mjesta nesreće javljaju kako pored ovih pet, ima i više lakše ozlijeđenih. Promet je u potpunosti obustavljen, očevid traje i uključeno je i županijsko tužiteljstvo kako bi se utvrdile okolnosti sudara. Inače, na ovoj lokaciji česte su prometne nesreće, od kojih su neke završile i pogibijama.

Izvor: bljesak.info

PP METKOVIĆ

54-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo ‘Protupravna eksploatacija rudnog blaga’

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković i Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 54-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo „Protupravna eksploatacija rudnog blaga“ .

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je od kraja 2015. g. do sredine veljače ove godine, kao odgovorna osoba trgovačkog društva sa sjedištem u Metkoviću, suprotno odredbama Zakona o rudarstvu, na dijelu eksploatacijskog polja Bijeli Vir, dopustio obavljanje rudarskih radova na eksploataciji mineralne sirovine tehničko-građevinskog kamena izvan granica dodijeljene koncesije i time omogućio protupravnu eksploataciju preko 43 tisuće kubika tehničko-građevinskog kamena u rastresitom stanju, vrijednosti preko 800 tisuća kuna.

Policija protiv osumnjičenog 54-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije