Ostanimo u kontaktu

UHIĆENO PET OSOBA

Pružali otpor uhićenju: Migranti u Čapljini ozlijedili policajca nakon pljačke i krađe vozila

​Policija je kod uhićenih pronašla određeni iznos novca te ukradeno putničko motorno vozilo

Objavljeno prije

Jedan policajac ozlijeđen je te potom zadržan u Domu zdravlja u ponedjeljak rano ujutro, nakon uhićenja petorice migranata u Čapljini koji su prethodno izveli pljačku i krađu automobila, priopćio je MUP Hercegovačko-neretvanske županije navodeći kako migranti postaju sve agresivniji u ponašanju.

Oko 01.40 sati u noći na ponedjeljak policijski službenici Policijske uprave u Čapljini uhitili su pet stranih državljana, migranata, od kojih su trojica državljana Sirije te po jedan Libijac i Alžirac. Oni se, prema policijskome izvještaju, sumnjiče da su nešto iza ponoći izvršili razbojstvo u ugostiteljskom objektu brze hrane u Čapljini te od uposlenice otuđili određeni iznos novca.

Sat vremena kasnije u ulici Braće Radić u Čapljini osumnjičeni su otuđili putničko motorno vozilo marke Mercedes.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon toga su koordiniranom akcijom osumnjičeni locirani te su uz primjenu sile uhićeni. Oni su pružali otpor uhićenju te je jedan policijski službenik zadobio ozljede zbog kojih je zbrinut u Domu zdravlja u Čapljini.

Policija je nakon toga kod uhićenih pronašla određeni iznos novca te ukradeno putničko motorno vozilo, javio je RTL.

LUKA PLOČE

Zapalio se brod koji plovi pod turskom zastavom

Objavljeno prije

U luci Ploče u srijedu navečer oko 21 sat izbio požar na MV MEHMET UNLU, brodu koji plovi pod turskom zastavom i prevozi otpadno željezo iz Bosne i Hercegovine.

Brod je privezan na Obali 3, a kako saznaje Ploče Online, zapalilo se željezo utovareno u štivi broj 2. Šta je uzrokovalo zapaljenje još uvijek je nepoznato.

U akciji gašenja sudjelovali su vatrogasci i remorkeri, a na lice mjesta izašli su pripadnici policije i lučke kapetanije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Foto: Martin Burić / Ploče Online

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije