Ostanimo u kontaktu

VOZAČI, OPREZ

Prometna nesreća na Rabi

Objavljeno prije

Danas oko 14 sati na Rabi kod skretanja za Blace dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri osobe prevezene u Dom zdravlja Metković zbog pružanja liječničke pomoći. U nesreći su sudjelovala tri vozila: teretno vozilo slovenskih registarskih oznaka i dva osobna vozila od kojih je jedno dubrovačkih registarskih oznaka, a drugo BiH oznaka.

Promet je privremeno obustavljen zbog čišćenja kolnika od prolivenog goriva. Uskoro se očekuje normalizacija prometa. Na mjesto nesreće izašle su sve hitne službe.

Više detalja donosimo po policijskom očevidu.

VEĆI BROJ OSOBA ZATEČEN S DROGOM

Na poljoprivrednom imanju u Metkoviću pronađene tri stabljike marihuane

Objavljeno prije

Izdvajamo slučaj zapljene tri stabljike indijske konoplje, visine od 130 do 167 cm, koja je tijekom jučerašnjeg dana pronađena na poljoprivrednoj parceli u Metkoviću. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je pronađenu indijsku konoplju uzgajao 35-godišnjak kod kojeg je pronađena i manja količina marihuane i sjemenke indijske konoplje.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama policija protiv 35-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Veći broj osoba zatečen s drogom

U proteklih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 53 osobe  zatečene su u posjedu manjih količina marihuane, hašiša, ecstasya, speeda,  halucinogenih gljiva, opijuma, kokaina, indijske konoplje, LSD-a, MDM-a, crystal metha, kratoma i tableta koje se nalaze na popisu droga.

Radi se o 15 hrvatskih i 38 stranih državljana kod kojih je droga najvećim dijelom pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima i na području  Dubrovnika, Metkovića, Pelješca i Cavtata.

Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su prekršajno ili kazneno sankcionirani.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije