Ostanimo u kontaktu

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Prilikom graničnih kontrola čak 23 osobe zatečene s drogom u proteklom tjednu

Objavljeno prije

U proteklih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 23 osobe  zatečene su u posjedu manjih količina marihuane, amfetamina, kokaina i tableta koje se nalaze na popisu droga.

Radi se o 13 hrvatskih i 10 stranih državljana kod kojih je droga najvećim dijelom pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima i na području  Dubrovnika, Cavtata, Lastova, Pelješca, Župe dubrovačke i Korčule.

Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani po Zakonu o suzbijanju droga.

PU Dubrovačko-neretvanska

PROMETNA U KRVAVCU

25-godišnjak s BMW-om probio zaštitnu ogradu i zaustavio se kraj Neretve

Objavljeno prije

Foto: PrintScreen / Google Map Street View

Na županijskoj cesti između Rogotina i Kule Noriinske u mjestu Krvavac u utorak navečer oko 23,30 sati 25-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom marke BMW te je probio metalnu zaštitu ogradu i zaustavo se uz rijeku Neretvu. Vozač je zbrinut u Opću bolnicu Dubrovnik i na svu sreću prošao je bez težih ozljeda.

Kako nam javljaju iz PU dubrovačko-neretvanske, vozač bio pod utjecajem alkohola (1,3 g/kg) te je protiv njega podignut optužni prijedlog za prekršaj prema zakonu o sigurnosti na cestama.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije