Ostanimo u kontaktu

DORH ZAPOČEO IZVIDE

Povodom smrti u Rogotinu počinjeno kazneno djelo?

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Iza nedavne smrti Vojimira Vjeke Franičevića, ispred vlastite kuće u Rogotinu, ostala su neriješena brojna pitanja, pa je redakcija portala Rogotin.hr poslala upite na nekoliko relevantnih adresa kako bi doprinijeli rasvjetljavanju onoga što se dogodilo kobne noći sa subote na nedjelju.

Do sada su dobili odgovor samo od ravnatelja Zavoda za Hitnu medicinu Luke Lulića, čiji odgovor prenosimo u cijelosti:

– Saznanja sam da su započeli izvidi kaznenog djela zbog postojanja osnove sumnje da je povodom smrti pok. gospodina Franičevića u Rogotinu počinjeno kazneno djelo. Kako je postupanje tijekom izvida kaznenih djela tajno, tako Vam nisam u mogućnosti ništa dalje komentirati. Molim da se u svezi Vašeg upita obratite nadležnom DORH-u.

DORH je, također, jedna od adresa na koje su poslali upit i odgovor će također objaviti kada ga dobiju, piše Rogotin.hr.

PUCNJAVA U SREDIŠTU ČAPLJINE

Jedna osoba propucana u noge, tijekom pucnjave, kafići i ulica su bili puni ljudi

Objavljeno prije

Jedna osoba ozlijeđena je u pucnjavi u petak u središtu Čapljine.

Pucnjava se dogodila u ulici Mate Bobana oko 20:30 sati.

Ozlijeđena osoba prevezena je vozilom Hitne pomoć, a pripadnici Policijske uprave Čapljina obavljaju očevid, javlja Bljesak.info.

Kako Metković NEWS neslužbeno doznaje osoba je propucana iz vatrenog oružja u noge, a tijekom pucnjave, kafići i ulica su bili puni ljudi.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije