Ostanimo u kontaktu

PROMETNA NEZGODA

Pokosio betonski stub u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

U četvrtak oko 16,30 sati u Zagrebačkoj ulici dogodila se prometna nezgoda u kojoj ja jedna osoba lakše ozlijeđena.

Kako neslužbeno doznajemo vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski stup.

Nesreći je najvjerojatnije kumovo sklizak kolnik i slabašne gume na vozilu te ovim putem još jednom upozoravamo sve sudionike u prometu da brzinu kretanja prilagode stanju na cesti koja je uslijed vremenskim neprilika mjestimično u jako lošem stanju.

Na mjesto nesreće izašli su djelatnici hitne medicinske službe, JVP Metković i policija, više detalja donosimo po izvršenom policijskom očevidu.

Nastavi čitati

UŽAS U PLOČAMA

Maloljetnik priveden zbog sumnje da je silovao vlastitu sestru

Objavljeno prije

MALOLJETNIK (16) je priveden na Županijski sud u Dubrovniku zbog sumnje na to kako je spolno zlostavljao 13-godišnjakinju, doznaje Dubrovački dnevnik.

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, riječ je o spolnom zlostavljanju u obitelji pri čemu je maloljetnik brat žrtve, a oboje su s područja Ploča. Maloljetniku je, prema neslužbenim informacijama Dubrovačkog dnevnika, određen istražni zatvor.

Ovo je četvrti slučaj spolnog zlostavljanja u Neretvi u posljednje vrijeme. Naime, 72-godišnji muškarac osumnjičen je kako je spolno zloupotrebljavao djevojčicu u dobi od devet godina te mu je određen istražni zatvor prije nekoliko dana. Prije toga je priveden muškarac (78) koji je osumnjičen kako je više od dvije godine seksualno zlostavljao maloljetnicu, svoju susjedu, i to od njene 15. do 17. godine, u Kuli Norinskoj. Nedugo prije toga priveden još jedan stariji muškarac (76) iz Metkovića koji je osumnjičen kako je počinio više kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina u razdoblju od pet godina, a žrtva je muškarac koji je tada bio dječak. Protiv 76-godišnjaka je podignuta optužnica.

Izvor: Dubrovački dnevnik

Nastavi čitati
HDZ – Čestitka

Najčitanije